Aisaria

O nama

Snaga poklona je u jedinstvenosti

Aria Ais je nastala kao jedinstveni koncept poklona ekskluzivnih žestokih pića sa 23 karatnim zlatom i srebrom za korporativne i svečane prilike koji svojim kvalitetom, luksuznim dizajnom i originalnošću privlači pažnju i ostavlja upečatljiv utisak. Naglasak je na personalizaciji poklona, pojedinačnim pristupom, vrhunskom kvalitetu, ličnom i korporativnom stilu. 

Naša ponuda obuhvata pojedinačna pakovanja ili setove pića sa zlatnim ili srebrnim listićima vrhunske čistoće (99,99%). Iz ponude možete odabrati:

Ambalaža je specijalno dizajnirana i izrađena od najkvalitetnijih materijala. Piće je pakovano u pojedinačne kutije po 50 ml, a setovi sadrže po tri flašice po izboru. Zlatni i srebrni listići su jestivi, za šta posedujemo sve potrebne sertifikate EU. 

Možete odlučiti da poklon personalizujete graviranjem posvete na pločici od zlatnog ili srebrnog klirit ogledala. Ostavljamo vam i mogućnost brendiranja ambalaže po želji. Na ovaj način učestvujete u kreiranju poklona i dajete mu dodatni lični pečat. 

Korporativni pokloni – za jačanje poslovnih odnosa

Pronaći ili osmisliti poklon koji se izdvaja, posebno kad je reč o poslovnim poklonima nije ni malo lak zadatak. Potrebno je ispuniti nekoliko uslova da poklon ostavi utisak na klijenta, a to je efekat iznenađenja, kvalitet i originalnost. 

Vaš klijent možda neće biti iznenađen što dobija poklon, ali će biti iznenađen kada vidi o čemu se radi. Kada je reč o našim poklonima, prvi utisak je luksuz, otmenost i sofisticiranost. Drugi utisak je počastvovanost. Brendirana ambalaža i originalna posveta za klijenta je znak poštovanja i priznanja. 

Kada je reč o kvalitetu piću, sarađujemo sa najboljim proizvođačima alkoholnih pića u zemlji i inostranstvu. Pića se proizvode po vrhunskoj recepturi uz primenu inovativnih rešenja i postupaka. Dozrevanje se obavlja u našim pogonima, nakon čega se dodaju jestivi 23 karatni zlatni ili srebrni listići uz poštovanje svih standarda kvaliteta i sigurnosti. 

Pokloni za rođendane i svečanosti – budite originalni

Rakija od zlata, vodka od srebra ili brandy sa zlatom su pravi izbor i kada su u pitanju različite porodične i privatne svečanosti kao što su venčanja, godišnjice, rođendani, punoletstva, nove godine. Uz brendiranje ambalaže i adekvatnu posvetu, vaš poklon će biti primećen i ostati dugo upamćen. 

Luksuzna ponuda poklona za hotele i uslužne delatnosti

Aria Ais pokloni se svojim luksuznim stilom savršeno uklapaju u ekskluzivnu ponudu koju prezentuju hoteli, restorani, wellnes i spa centri. Pakovanja se mogu brendirati logom, nazivom firme ili drugim vidom personalizacije. 

Zašto da odaberete nas?

Za vaše potrebe kreirali smo poklon po najvišim standardima bezbednosti i kvaliteta koji spaja inovaciju, funkcionalnost i jedinstveni dizajn. Rezultat toga je autentičan, inovativan poklon koji odslikava personalni i korporativni stil. 

Naš cilj je da poklonom obradujete dragu osobu ili poslovnog partnera i ostavite efektan utisak. Na rešenjima smo radili dugi niz godina. Testirali proizvode, usavršavali ih i konačno dobili savršen poklon kako za korporativne prilike, tako i za različite privatne svečanosti. 

Evo nekoliko razloga zašto da odaberete nas:

  • vrhunski kvalitet proizvoda
  • originalna i inovativna rešenja
  • mogućnost brendiranja
  • maksimalno poštovanje obaveza i dogovora
  • ljubazno osoblje
  • najbolji odnos cene i kvaliteta

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije. Rado ćemo izaći u susret svim vašim zahtevima. Pozovite nas na broj telefona +381/611677989 ili pošaljite poruku i odgovorićemo vam u najkraćem roku.