As good as gold

Rakija sa 23 karatnim jestivim zlatnim listićima

Tip: Premium rakija od šljive sa zlatom

Zapremina: 50 ml

Proizvođač: Aria Ais d.o.o

Zemlja porekla: Srbija

 

OPIS

Luxury Gold Drops rakija sa 23 karatnim jestivim zlatnim listićima, proizvedena je od najkvalitetnije sprske šljive i predstavlja efektan, luksuzan i galantan poklon za različite poslovne i privatne prilike. 

Zlatna rakija je proizvedena po proverenoj i najkvalitetnijoj tradicionalnoj recepturi, raskošnog ukusa i mirisa koji u deliću sekunde budi sva čula. Za proizvodnju se koriste najkvalitetnije sorte šljive uzgajane na organski način, bez dodataka veštačkih aroma i ukusa.  

Nakon dozrevanja u našim pogonima, rakija se meša sa 23 karatnim zlatnim listićima, čistoće 99,99%. Zlatni listići su jestivi, proizvedeni i testirani u Nemačkoj po standardima EU. Listići su isečeni na mikrodelove, ravnomerno plutaju u tečnosti, potpuno su bezbedni za piće i imaju dejstvo antioksidanta.

Luxury Gold Drops rakija dostupna je u originalnim, specijalno dizajniranim flašicama i elegantnoj ambalaži. Svaka flašica se puni ručno, pakuje i zatvara žigom. 

Graviranje: 

Graviranje posvete, na pločici ili medaljonu od zlatnog ili srebrnog klirit ogledala. Možete odabrati graviranje posvete na ćirilici ili latinici. Ostavite svoj lični pečat za Vas ili Vaše najdraže, poslovne partnere, bitne datume ili logo kompanije.

Personalizacija ambalaže:

Ostavljamo mogućnost brendiranja ambalaže po vašoj želji. 

Naručivanje:

Za naručivanje i sve dodatne informacije pošaljite poruku ili nas pozovite na broj telefona +381/611677989, naš tim Vam stoji na raspolaganju.