Brandy gold fire

Brandy sa 23 karatnim zlatom

Tip: Premium brandy sa zlatnim 23 karatnim zlatnim listićima

Zapremina: 50 ml

Proizvođač: Aria Ais d.o.o.

Zemlja porekla: Srbija

 

OPIS

Najbolje sorte vina i najkvalitetnija receptura, kombinovana sa tradicionalnim načinom proizvodnje iznedrili su naš vrhunski Brandy Gold Fire koji u svemu zadovoljava najprestižnije standarde kvaliteta pića. 

Pomešan sa 23 karatnim zlatnim listićima koji ravnomerno plutaju u piću, predstavlja jedinstven, luksuzan i autentičan poklon. Odličan je kao poklon za sve poslovne i korporativne prilike, kao i privatne svečanosti kao što su rođendani, punoletstva, venčanja, godišnjice. 

Da li ste znali da naziv “brandy” potiče od holandske reči “brandewijn”, što znači – zapaljeno vino. Upravo tako, naš Brandy sa zlatom, zapaliće svojim jedinstvenim ukusom i najzahtevnija nepca a svojom originalnom i luksuznom ambalažom doprinosi utisku otmenosti i posebnosti. 

Nakon fermentiranja i procesa destilacije, Brandy dozreva u našim pogonima. Strogo poštujemo sve vremenske rokove i procese starenja pića u cilju dobijanja vrhunskog kvaliteta. Nakon dozrevanja piće se meša sa zlatnim listićima čistoće 99,99%. 

Zlatni listići su jestivi, apsolutno bezbedni za ljusko zdravlje, proizvedeni i testirani u Nemačkoj po standardima EU. 

Brandy sa zlatom dostupan je u originalnim, specijalno dizajniranim flašicama i elegantnoj ambalaži. Svaka flašica se puni ručno, pakuje i zatvara žigom. 

Graviranje: 

Graviranje posvete na pločici ili medaljonu od zlatnog ili srebrnog klirit ogledala. Možete odabrati graviranje posvete na ćirilici ili latinici. Ostavite svoj lični pečat za Vas ili Vaše najdraže, poslovne partnere, bitne datume ili logo kompanije.

Personalizacija ambalaže:

Ostavljamo mogućnost brendiranja ambalaže po vašoj želji. 

Naručivanje:

Za naručivanje i sve dodatne informacije pošaljite poruku ili nas pozovite na broj telefona +381/611677989, naš tim Vam stoji na raspolaganju.