Originalan poklon sa pečatom luksuza

Vodka sa jestivim srebrnim listićima

Tip: Premium luxury set pića od zlata ili srebra 3 in 1

Vrsta: premium rakija sa 23 karatnim zlatom, premium vodka sa srebrom, premium brandy sa 23 karatnim zlatom

Zapremina: 3 x 50 ml

Proizvođač: Aria Ais d.o.o.

Zemlja porekla: Srbija

 

OPIS

Naša topla preporuka za savršeno otmen i originalan poklon je Premium Luxury Set 3 in 1 čiju sadržinu možete sami izabrati I prilagoditi Vašim željama. Set sadrži 3 flašice od 50ml,a po želji mogu biti:

  • Premium rakija sa 23 karatnim zlatnim listićima
  • Premium vodka sa srebrnim listićima
  • Premium brandy sa 23 karatnim zlatnim listićima

Možete odabrati da set sadrži ista ili različita pića. Zapremina svake flašice je 50 ml. Dizajn je potpuno unikatan i jedinstven, proizveden od najkvalitetnijih materijala. Ambalaža se izrađuje u inostranstvu po specijalnoj narudžbini. 

Pića se proizvode po vrhunskim standardima i proverenoj recepturi u kombinaciji sa najnovijim inovativnim rešenjima i postupcima. Vrhunski ukus oduševljava i najzahtevnije poznavaoce a unikatna ambalaža, poklonu daje posebnu i sofisticiranu notu. 

Premium Luxury Set 3 in 1 je vrhunski poklona za različite korporativne i poslovne prilike, kao i različite privatne i porodične svečanosti kao što su godišnjice, venčanja, punoletstva, rođendani. 

Zlatni i srebrni listići su jestivi i potpuno sigurni za konzumiranje. Čistoća zlata i srebra je maksimalnih 99,99%. Proizvedeni su i testirani u Nemačkoj po standardima EU. 

Listići se dodaju piću nakon dozrevanja u našim pogonima uz poštovanje svih standarda kvaliteta i propisanih procedura. Svaka flašica se puni ručno, pakuje i zatvara žigom.

Graviranje: 

Graviranje posvete na pločici ili medaljonu od zlatnog ili srebrnog klirit ogledala. Možete odabrati graviranje posvete na ćirilici ili latinici. Ostavite svoj lični pečat za Vas ili Vaše najdraže, poslovne partnere, bitne datume ili logo kompanije.

Personalizacija ambalaže:

Ostavljamo mogućnost brendiranja ambalaže po vašoj želji. 

Naručivanje:

Za naručivanje i sve dodatne informacije pošaljite poruku ili nas pozovite na broj telefona +381/611677989, naš tim Vam stoji na raspolaganju.