Silver Passion

Vodka sa jestivim srebrnim listićima

Tip: Premium vodka sa srebrnim listićima

Zapremina: 50 ml

Proizvođač: Aria Ais

Zemlja porekla: Srbija

 

OPIS

Silver Passion Vodka sa jestivim srebrnim listićima ja autentičan i luksuzan poklon koji podjednako dominira ukusom i estetikom. Savršen je odabir kako za korporativne poklone, tako i za privatne svečane prilike.

Vodka sa srebrom je raskošnog i prefinjenog ukusa, proizvedena po tradicionalnoj recepturi zasnovanoj na vrhunskom kvalitetu i domaćoj izradi. Pun baršunast ukus, bez veštačkih aroma i ukusa, sa raspršenim srebrnim listićima pruža poseban užitak. 

Srebrni listići su jestivi i apsolutno neškodljivi po zdravlje. Dizajnirani su tako da plutaju u tečnost, ravnomerno raspoređeni u piću. Srebro i njegovo lekovita dejstva poznata su od davnina. Danas se koristi u različite medicinske svrhe jer ima priznato antibakterijsko dejstvo.

Piće dozreva u našim pogonima, nakon čega se meša sa srebrnim listićima, čistoće 99,99%. Srebrni listići su proizvedeni i testirani u Nemačkoj po standardima EU. 

Vodka sa srebrnim listićima dostupna je u originalnim, specijalno dizajniranim flašicama i elegantnoj ambalaži. Svaka flašica se puni ručno, pakuje i zatvara žigom. 

Graviranje: 

Graviranje posvete na pločici ili medaljonu od zlatnog ili srebrnog klirit ogledala. Možete odabrati graviranje posvete na ćirilici ili latinici. Ostavite svoj lični pečat za Vas ili Vaše najdraže, poslovne partnere, bitne datume ili logo kompanije.

Personalizacija ambalaže:

Ostavljamo mogućnost brendiranja ambalaže po vašoj želji. 

Naručivanje:

Za naručivanje i sve dodatne informacije pošaljite poruku ili nas pozovite na broj telefona  +381/611677989, naš tim Vam stoji na raspolaganju.