Aisaria

O proizvodima

Unikatni pokloni sa ukusom zlata

Jedinstvenost u liniji preseka

Ukoliko vam je potreban originalan i luksuzan poklon za posebne prilike na pravom ste mestu. Ovo je poklon koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, poklon kojim se ukazuje poštovanje, zahvalnost i vrednost. Ne preterujemo kada kažemo, da se ovaj poklon prima sa oduševljenjem i počašću. 

Ukoliko želite da ostavite zapažen i jedinstven utisak na svog poslovnog partnera, prijatelja ili dragu osobu izaberite jedan od naših ekskluzivnih setova alkoholnih pića sa zlatnim i srebrnim listićima.

Iz ponude možete odabrati:

  • Luxury Gold Drops – rakija sa 23 karatnim zlatnim listićima
  • Silver Passion – votka sa srebrnim listićima
  • Brandy Gold Fire – brandy sa 23 karatnim zlatnim listićima
  • Premium Luxury Set 3 in 1

Piće je pakovano u pojedinačne kutije ili setove od tri flašice po 50 ml. Možete odabrati da set sadrži ista ili različita pića. 

Originalna ambalaža kreirana luksuzom

Posebnu pažnju posvetili smo ambalaži. I to sa velikim razlogom. Ambalaža je nešto što poklonu daje dodatnu vrednost. Ona nagoveštava, privlači i stvara posebno uzbuđenje. Napravili smo je tako da iznenadi poklonoprimca. Ovaj efekat iznenađenja sa svoje strane doprinosi celom događaju i nesumnjivo ostaje u lepom sećanju. 

Ambalaža flašica i pakovanja je jedinstvena u svakom smislu te reči. Ne postoji ništa slično na našem tržištu, kvalitet je vrhunski a mi je uvozimo iz inostranstva po specijalnoj porudžbini. Ukoliko želite, postoji mogućnost brendiranja ambalaže po vašoj želji. 

Stara kineska poslovica kaže da je važnije kako je poklon upakovan jer poklon nije obaveza već znak ljubavi i poštovanja. Zbog toga darivanje ima samo jedno “pravilo“ – poklon treba dati od srca i pri tome voditi računa o ukusu i oekivanju osobe koju želite da obradujete.

Poklon u skladu sa vašim ličnim i korporativnim stilom

Svakom klijentu ostavljamo mogućnost graviranja posebne posvete. To može biti ime, inicijali, datum, logo, stih ili neka kratka poruka. Najbolji izbor je pločica ili medaljon od zlatnog ili srebrnog klirit ogledala. 

Moramo napomenuti da je personalizacija izuzetno važna. Ona znači da ste se dodatno potrudili i da vam je stalo. Personalizacijom poklon postaje više od poklona, postaje priznanje. 

Luksuzni poklon po kome će vas upamtiti 

Alkoholna pića sa zlatnim i srebrnim listićima su unikatni pokloni za sve privatne i svečane prilike kao što su: rođendani, punoletstva, venčanja, godišnjice, nove godine. 

Posebno su atraktivni kao poslovni pokloni za pojedince, firme, korporacije povodom različitih poslovnih dešavanja kao što su seminari, kongresi, promocije, poslovni pregovori i druga poslovna dešavanja. 

Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i vrhunskom kvalitetu, naša pića sa zlatom i srebrom posebno mesto nalaze u hotelima, restoranima, wellnes i spa centrima. 

A sad ono što je najvažnije – kvalitet pića

Iako je ambalaža naših pića sa zlatom i srebrom toliko lepa i unikatna da se dugo čuva ne otpakovana, jednom će doći vreme da se piće proba a tada nastaje prava eksplozija užitka za sva čula. 

Naša kompanija sarađuje sa vrhunskim proizvođačima alkohola od kojih otkupljujemo piće najvišeg kvaliteta. Alkohol dolazi kod nas na dozrevanje i mešanje sa 23 karatnim zlatom i srebrom, čistoće 99,99%. Listići od zlata i srebra proizvedeni su i testirani u Nemačkoj po standardima EU. 

Naši proizvodi sadrže puno elemenata ručnog rada. Od pripreme, mešanja do punjenja. Svaka flašica se puni ručno, pakuje i zatvara žigom. 

Sve se obavlja u strogo kontrolisanim i sterilnim uslovima, po svim higijenskim pravilima i propisanim standardima. 

Da li je zlato i srebro jestivo?

Ovo je jedno od najčešćih pitanja koje postavljaju naši klijenti. Naravno, u pitanju su jestivi listići od zlata i srebra. Njihova uloga je da poklon učine atraktivnim i posebnim. Tanki zlatni ili srebrni listiću raspršeni u piću, proizvodu daju luksuznu notu i privlače pažnju. 

Zlato u jelu i piću nije novitet. Još kod starih Egipćana zlato se dodavalo hrani i verovalo se da čisti telo, um i duh. U Engleskoj, u doba kraljice Elizabete, bogate trpeze ukrašavanje su zlatnim listićima, a u Italiji se verovalo da deserti ukrašeni zlatom sprečavaju srčane bolesti. 

Odaberite pravi poklon – Golden Drop gift

Rakija sa zlatom je stvar prestiža. Naša se pravi od šljive najboljeg kvaliteta, po starom srpskom receptu a koju smo začili sa kapljicom luksuza. Možete izabrati naš vrhunski zlatni brandy koji će zapaliti sva Vaša čula ili srebrnu votku, a možete i kombinovati sva tri pića u jednom setu.
Pošaljite poruku ili nas pozovite na broj telefona +381/611677989 i ostavite svoj lični pečat na ovaj unikatni poklon koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Naš ljubazni tim Vam stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije.